Referenties

Mindful Utrecht is trots op de schriftelijke evaluaties van haar oud-deelnemers aan de 8-weekse Mindfulness training. Gemiddeld evalueren zij de training en de trainers met een 8,6!

Referenties:

“Eindelijk de Mindfulness training gevolgd! Guido leidt de avonden met een fijne mix van wijsheid, helderheid, begrip en een flinke dosis humor. En het grootste geschenk is dat wat ik ook denk, voel of opmerk; het is ok!

Ramona van Silfhout – massagetherapeut / vormgever @ Stille Verhalen

 

“Guido heeft mij in de Mindfulness training geleerd te focussen op de dingen waar je mee bezig bent. Door bijvoorbeeld meditatie en yoga maar ook door aandacht te geven aan alledaagse handelingen.”

Barbara Persoons

 

“De mindfulness training heeft mij geholpen om met beide benen in het hier en nu te staan: wat denk ik, wat voel ik, wat doe ik? En om de stap daarna te maken: hoe wil ik dat het is? Guido is als geen ander in staat je daarbij te helpen, door de inzet van relativerende humor, persoonlijke verhalen en scherpe vragen”

Guus

 

Na een burn-out mezelf een mindfulness cursus cadeau gedaan. Hierdoor geleerd om wat milder naar mezelf te kijken en mezelf te accepteren zoals ik ben. Nog dagelijks helpt het mindful denken me om een blijer mens te zijn!

Wendy Weskers
START SNEL

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!