Psoas workshop

Psoas workshop: de boodschapper van ons zenuwstelsel

Psoas? psoas

Misschien heb je je nog nooit gehoord van deze spier. Het is de diepste spier in het midden van ons lichaam die zowel letterlijk als figuurlijk voor onze balans zorgt.
Het hectische leven dat de meesten van ons leiden zorgt ervoor dat je zenuwstelsel overbelast raakt. Je bevindt je in een continue vecht-vlucht modus en kunt daardoor moeite hebben met ontspannen. De psoas is direct verbonden met gevoelens van angst, gevaar en raakt overwerkt door onze levensstijl.

Klachten als onderrug- en bovenrugpijn, vermoeidheid, korte ademhaling, prikkelbaarheid, gevoel niet goed te kunnen aarden, concentratieproblemen, menstruatiepijn en natuurlijk angst-klachten kunnen met de psoas te maken hebben.
Een relaxte psoas zorgt ervoor dat je steviger in je midden voelt staan. Je bent dieper verbonden met jezelf, weet duidelijker wat je wilt en kunt dit op een krachtige wijze naar buiten brengen.

In deze workshop leer je over de functie van de psoas en je doet diverse oefeningen waarbij het zenuwstelsel tot rust komt. De oefeningen zijn heel eenvoudig en heerlijk om te doen, wel vraagt het sensitief leren luisteren naar je lichaam.
Je ontdekt de wijsheid van je lichaam en hoe de Psoas jouw beste vriend wordt!

Data

Data volgen…
Schrijf je direct in!

Praktisch

Trainer: Ida
De workshop duurt van 14.00-17.00 en zal plaatsvinden in Studio Loevenhout, Pretoriadreef 49, 3564 BX, Utrecht. Een kwartier voor aanvang staat er thee en water klaar.
Deze workshop wordt aangeboden door Huis onder de Zee, Cranio Sacraal praktijk i.s.m. Mindful Utrecht.
Investering: € 25,- contant

Er is de mogelijkheid om na de les een soft bal t.w.v. €5,- aan te schaffen om het geleerde thuis verder te exploreren.

START SNEL

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!