Mindfulness Terugkomavond

Mindful-Utrecht_side

Ben je op zoek naar herhaling of een vervolg na de acht weekse Mindfulnesstraining? Wil je je meditatiebeoefening weer nieuw leven in blazen? Of vind je het prettig om eens in de maand bij elkaar te komen? Dan ben je van harte welkom bij de terugkomavonden! Samen mediteren inspireert en geeft een nieuwe impuls aan je meditatiebeoefening!

Iedere vierde donderdagavond van de maand zijn we vijf kwartier bij elkaar om te mediteren. We herhalen onderwerpen uit de Mindfulness training, gaan dieper in op bepaalde thema’s en maken kennis met nieuwe meditaties. Deze meditaties worden opgenomen en vervolgens gedeeld, zodat je thuis met deze (nieuwe) meditaties verder kunt oefenen. De terugkomavonden vinden plaats van 19.30 tot 20.45. Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Ervaring met meditatie is een pre.

Data


23 november
Schrijf je direct in!


 

Praktisch

De avonden duren van 19.30 tot 20.45 en zullen plaatsvinden in Studio Loevenhout, Pretoriadreef 49, 3564 BX, Utrecht. Ideaal gelegen bij Ring Utrecht Noord, vlakbij de A2 en de A27.
Overigens kun je de auto gratis voor de deur parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de bus vanaf Utrecht Centraal en stap uit bij halte Oranjerivierdreef. Kijk hier voor een reisschema.

€12,50, s.v.p. contant meenemen
€50,- voor 5 keer (strippenkaart)

Inschrijven of meer informatie? Laat dan je gegevens achter op ons contactformulier.
START SNEL

Mindfulness trainingen

Startdata: 11 of 15 januari of 27 februari

Kennismaking Mindfulness

5 of 26 januari

Zelf-compassie training

Startdatum: 29 januari

Kennismaking Zelfcompassie

15 januari

Klik hier voor het volledige overzicht

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!