Mindful Utrecht

Wat onderscheidt Mindful Utrecht?

  • Didactisch: Vaardigheden aanleren en kennis overbrengen is echt een vak: Guido is opgeleid als docent én trainer en heeft op dat vlak ruime ervaring opgedaan voordat hij als Mindfulness trainer aan de slag ging
  • Werkervaring: Naast onderwijservaring heeft Guido organisaties aangestuurd als (interim)directeur
  • Opleiding: Guido heeft de traditionele opleiding tot erkende Mindfulness trainer doorlopen en volgen regelmatig vervolgopleidingen om zich verder te specialiseren
  • Beroepsverenigingen: Guido is een erkende trainer, in de hoogste categorie, door de volgende beroepsverenigingen: de VMBN, de VVM en de CRKBO.
    Dit vergroot de kans dat jouw verzekering (een gedeelte) van de kosten dekt!

Guido Stalman

Guido Stalman - Mindful UtrechtGuido is de oprichter van Mindful Utrecht. Guido is een enthousiaste en mensgerichte trainer die tevens als (Mindfulness) trainer en docent verbonden is aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft met vallen en opstaan moeten leren hoe belangrijk het is om Mindful te leven en werken. Nu is het zijn grote passie om anderen te leren hoe ook zij dit kunnen doen.

Guido heeft zich ontwikkeld tot Mindfulness trainer door opleidingen te volgen bij UC Berkeley (Jack Kornfield & Tara brach), Hogeschool Utrecht, Instituut voor Aandacht en Mindfulness (David Dewulf) en Ehipassiko (Paul van Hooydonck) en Innerfire (Wim Hof). Daarnaast heeft hij Thais boeddhisme gestudeerd aan de ABAC University in Bangkok.

Artikelen over Guido
Boeddhistisch Dagblad
Paduaan
Cosmopolitan

Wil je Mindful Utrecht of Guido beter leren kennen? Neem dan contact op om een (telefonische) afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek of een intake.
START SNEL

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!