Mindful Utrecht

Wat onderscheidt Mindful Utrecht?

  • Didactisch: Vaardigheden aanleren en kennis overbrengen is echt een vak: Els & Guido zijn beiden opgeleid als docent én trainer en hebben daarin ruime ervaring opgedaan voordat zij als Mindfulness trainer aan de slag gingen
  • Werkervaring: Naast hun onderwijservaring hebben zowel Els als Guido organisaties aangestuurd als (interim)directeur
  • Opleiding: Els & Guido hebben beiden de traditionele opleiding tot erkende Mindfulness trainer doorlopen en volgen regelmatig vervolgopleidingen om zich verder te specialiseren
  • Beroepsverenigingen: Wij zijn erkende trainers, in de hoogste categorie, door de volgende beroepsverenigingen: de VMBN, de VVM en de CRKBO.
    Dit vergroot de kans dat jouw verzekering (een gedeelte) van de kosten dekt!

 

Guido Stalman

Guido Stalman - Mindful UtrechtGuido is de oprichter van Mindful Utrecht. Guido is een enthousiaste en mensgerichte trainer die tevens als (Mindfulness) trainer en docent verbonden is aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft met vallen en opstaan moeten leren hoe belangrijk het is om Mindful te leven en werken. Nu is het zijn grote passie om anderen te leren hoe ook zij dit kunnen doen.

Guido heeft zich ontwikkeld tot Mindfulness trainer door opleidingen te volgen bij UC Berkeley (Jack Kornfield & Tara brach), Hogeschool Utrecht, Instituut voor Aandacht en Mindfulness (David Dewulf) en Ehipassiko (Paul van Hooydonck) en Innerfire (Wim Hof). Daarnaast heeft hij Thais boeddhisme gestudeerd aan de ABAC University in Bangkok.

Artikelen over Guido
Boeddhistisch Dagblad
Paduaan
Cosmopolitan

Els Jansen op de Haar

Els Jansen op de Haar - Mindful UtrechtEls werkt als trainer en Mindful coach bij Mindful Utrecht. Daarvoor werkte zij 26 jaar als leerkracht, intern begeleider en directeur in het onderwijs. Nu is Els Mindfulnesstrainer en Onderwijsbegeleider voor schoolbesturen en particuliere cliënten. Kenmerkend is haar warmte, spontaniteit en mildheid in het contact. Zij begeleidt mensen met humor en diepgang en maakt verbinding tussen de manier van communiceren, gedragspatronen en (werk)vraag.

Els heeft zich ontwikkeld tot Mindfulness trainer en Mindful coach door opleidingen te volgen bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness: mindfulness trainer (David Dewulf), Centrum voor Mindfulness: jongerentrainer (George Langenberg), Ehipassiko (Paul van Hooydonck), Marc Williams (Oxford), Inka trail Peru (Juan Nunez del Prado) en de School voor Coaching.

Els is als coach ingeschreven bij de St!R nummer: EC3835.

Artikelen over Els
Egosccoop

Wil je Mindful Utrecht, Els of Guido beter leren kennen? Neem dan contact op om een (telefonische) afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek of een intake.
START SNEL

Mindfulness trainingen

Startdata: 11 of 15 januari of 27 februari

Kennismaking Mindfulness

5 of 26 januari

Zelf-compassie training

Startdatum: 29 januari

Kennismaking Zelfcompassie

15 januari

Klik hier voor het volledige overzicht

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!