Manfulness: Mindfulness & man zijn

Manfulness: de volledige Mindfulness training gecombineerd met het beste vanuit yoga en mannenwerk. Een bijzonder krachtig programma!

Onze drijfveer? We geloven in de kracht van een man in balans: moedig, emotioneel evenwichtig, medelevend en doelgericht.

Manfulness ™ is voor mannen die willen werken aan hun cognitieve, emotionele en lichamelijke ontwikkeling, met als doel minder stress, meer focus en een groter algemeen gevoel van welbevinden.
In dit programma van 3 óf 6 maanden maken mannen op een praktische, luchtige en krachtige manier kennis met de winst die behaald wordt wanneer je als mens je innerlijke drijfveren verkent. Manfulness™ leert je hoe je jouw ontwikkeling nog meer kunnen versnellen.

Naast antwoorden op (persoonlijke) vragen krijgen de deelnemers concrete handvatten om de opgedane inspiratie ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen en daardoor evenwichtiger, succesvoller en gelukkiger te leven.

Wat levert Manfulness ™ op?

Je werkt, onderneemt en studeert met meer plezier, minder stress en meer succes, doordat je precies weet wat je wilt en hoe je dat op een prettige manier bereikt.
Je weet welke patronen je tegenhouden in je zakelijk en privé leven, en je leert welke patronen vóór je werken in plaats van tegen je.
Je leert hoe je je lijf, stem, gedachten en emoties succesvol kunt inzetten, zodat je impact hebt op jezelf en je omgeving en deze in beweging brengt.
Manfulness ™ verhoogt je ‘resilience’; je veerkracht, je incasseringsvermogen, je weerstandsvermogen.
Manfulness ™ is een programma van 3 of 6 maanden waarin de groep elke maand 1 dagdeel bij elkaar komt om getraind en gecoached te worden door de ervaren Manfulness-trainers; Guido Stalman & Lars Ros. De afsluiting bestaat uit een weekend in de natuur. We werken met groepen mannen tot maximaal 16 deelnemers.

Kennismaken met Manfulness ™?

Reserveer dan een plaats op 1 van de Manfulness™-kennismakings workshops

Data Workshops / kennismakingen


Vrijdagavond 1 maart
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: Yogastudio Werk met Yoga, Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden
Kosten: € 35,=

Zondagmiddag 3 maart
Tijd: 12:30 – 15:30 uur
Locatie: Yogastudio Werk met Yoga, Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden
Kosten: € 35,=
Schrijf je direct in!


Data trainingen


Vrijdag; één bijeenkomst per twee weken
29 mrt
12 & 26 apr
10 & 24 mei
14 juni
Afsluitend weekend: 29 & 30 juni
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Yogastudio Werk met Yoga, Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden
Schrijf je direct in!


Zondag; één bijeenkomst per twee weken
31 mrt
14 & 28 apr
12 & 26 mei
16 juni
Afsluitend weekend: 29 & 30 juni
Locatie: Yogastudio Werk met Yoga, Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden
Schrijf je direct in!

Investering

Manfulness Basis: is een programma van 7 sessies: 6 bijeenkomsten en een 2-daags weekend event ter afsluiting. € 950,- Excl. BTW
Manfulness Plus: is het basisprogramma aangevuld met twee individuele coachingsessies; één met Guido en één met Lars. In deze coaching-sessies wordt gewerkt aan jouw persoonlijke vraagstukken. € 950,- + € 300,- Excl. BTW
Manfulness Individueel: is een voor jou op maat gemaakt ontwikkelprogramma. Ben jij de man die deze uitdagende reis wil maken? Maak dan een afspraak met Guido of Lars voor een intake.
Deze intake is nodig om een voor jou op maat gemaakt Manfulness programma te creëren. Naast de live ontmoetingen krijg je gedurende dit individuele programma onbeperkte online coaching op zowel zakelijk als privé gebied. Manfulness Individueel is ontwikkeld voor mannen die behoefte hebben aan een diepgaand 1-op-1 coachings programma. Investering: Afhankelijk van jouw programma

De trainers

Guido Stalman is de oprichter van Mindful Utrecht. Guido is een enthousiaste en mensgerichte trainer die tevens als (Mindfulness) trainer en docent verbonden is aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft met vallen en opstaan moeten leren hoe belangrijk het is om Mindful te leven en werken. Nu is het zijn grote passie om anderen te leren hoe ook zij dit kunnen doen.
Guido heeft zich ontwikkeld tot Mindfulness trainer door opleidingen te volgen bij UC Berkeley (Jack Kornfield & Tara brach), Hogeschool Utrecht, Instituut voor Aandacht en Mindfulness (David Dewulf) en Ehipassiko (Paul van Hooydonck) en Innerfire (Wim Hof). Daarnaast heeft hij Thais boeddhisme gestudeerd aan de ABAC University in Bangkok.

Lars Ros is als 11-jarige zijn carrière als trainer begonnen als zeilinstructeur en al tijdens zijn studie Commercieel Technische Bedrijfskunde is hij gaan ondernemen in de watersport en de yoga. 20 jaar geleden gaf hij al bedrijfsyoga en Lars heeft duizenden mensen getraind in zeilen, yoga, sales, NLP, communicatie en lichaamstaal.
Begin 2000 heeft Lars een opleidingsinstituut in Italië opgezet. Terug in Nederland heeft Lars verschillende managementfuncties bekleed en vanaf 2008 is hij weer zelfstandig ondernemer, waarbij hij zijn ervaring gebruikt in zijn yogalessen, train-de-trainer programma’s, coaching en zijn werk als mentor voor sprekers, ondernemers en professionals.
Lars gebruikt zeilen graag als metafoor en in zijn training is hij altijd op zoek naar de meest eenvoudige manier om handvatten over te brengen aan mensen die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van een zinvol leven.

START SNEL

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!