BODY

body-ademhaling-yinyoga-psoasMindful Utrecht biedt verschillende Mindfulness gerelateerde trainingen en workshops die je helpen te ontspannen via jouw lichaam. Je kunt kiezen uit Mindful Breathing, Mindful Yin Yoga of de Psoas-workshop.

Hieronder vind je een overzicht van de lichaamsgerichte trainingen en workshops die we aanbieden. Klik op “lees meer” bij de training of workshop voor een uitgebreide beschrijving en data.
Mocht je specifieke vragen hebben dan vinden we het leuk als je ons belt of mailt: 030 2600357 of info@mindfulutrecht.nl

Mindful Breathing

In de normale Mindfulness training gebruiken je de adem als anker voor jouw aandacht en proberen je de adem niet te manipuleren. Door bewustwording van hoe je nu ademt en door een paar simpele ademhalingstechnieken kun je jouw ademhaling verbeteren en relatief simpel meer energie en ontspanning ervaren. Daarnaast geven de technieken je immuunsysteem een boost.

Lees meer…

Mindful Yin Yoga

In de normale Mindfulness training beoefen je een vrij gangbare vorm van yoga.
Mindful Yin Yoga is een hele zachte, passieve, aandachtige maar ook intense vorm van yoga. Bij deze vorm van yoga lig je of zit je op de grond en houdt de pose 2 tot 5 minuten vol waarbij we de spieren ontspannen.
Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben of heel lenig te zijn, deze yoga is voor iedereen.

Lees meer…

Psoas Workshop

Misschien heb je je nog nooit gehoord van de Psoas spier. Het is de diepste spier in het midden van ons lichaam die zowel letterlijk als figuurlijk voor onze balans zorgt. Klachten als onderrug- en bovenrugpijn, vermoeidheid, korte ademhaling, prikkelbaarheid, gevoel niet goed te kunnen aarden, concentratieproblemen, menstruatiepijn en natuurlijk angst-klachten kunnen met de psoas te maken hebben.
In deze workshop leer je over de functie van de psoas en doe je diverse oefeningen waarbij het zenuwstelsel tot rust komt.

Lees meer…


START SNEL

Gratis proefpakket

Maak kennis met Mindfulness oefeningen en lees meer!